söndag 20 december 2009

Humör

Grinig
Jag blir grinig
• när jag inte får sova för värken
• för jag inte kan göra vad jag vill för gipset är i vägen
• för att magen inte fungerar
• för att alla burklock sitter så hårt
• för att inte andra ser att köksgolvet behöver torkas
• för att inte andra inser att det inte bara är mysigt med snö, det behövs skottas också
och jag kan inte

2 kommentarer:

  1. "Det bidde bara en tumme" heter det ju, men i ditt fall kanske det inte skulle vara så bara att få tillbaks en tumme. Följer utvecklingen med spänning, behöver du tips vet kan du vända dig till mig, vänsterhänt sedan födseln, verkar även lyckats att få två (2) söner med samma dragning, så det måste vara ett dominant drag hos mig.

    Det lustiga är att jag gör det mesta andra (förutom att skriva och borsta tänderna) med höger hand, trots min vänstervridning. Hamrar, skriver på tavlan i skolan, sågar och kastar, med höger. Spelar inte heller med gitarren åt fel håll eller åker skejtboard bakvänt. Däremot håller jag klubban "fel" om jag får en sån i handen.

    Ser fram mot att du kommer att bli mer som jag. Då kan vi skämtsamt skriva med ena handen och byta till den andra när vi blir trötta i den, eller andra lustiga upptåg som drar blickarna till sig.

    Till dess får du uppbåda all kraft till att få familjen att förstå att det är dags för dem att ta hand om dig nu och ett bra tag framöver.

    Kram Max!

    SvaraRadera
  2. Ja så ohjäpligt högerhänt som jag är så hade jag behövt en ingående utbildning i vänsterhandsanvändning innan jag gick med på det här.
    Tandborstningen gick till så att jag stoppade in tandborsten och ruskade på huvudet, nu kan jag borsta lite bättre.

    k

    SvaraRadera